T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / SARIÇAM - Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Otelimiz Hakkında

OTELİMİZ

Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Uygulama Oteli 33.000 m2 alan üzerine kurulmuş olup geniş otopark alanına sahiptir.

 

 38 standart oda, 3 suit oda, 3 single oda,1 engelli odamız olmak üzere toplam 45 oda ve 100 yatak kapasitesi ile hizmet vermekteyiz.

Misafir ihtiyaçlarına göre tasarlanmış odalarımız konforlu bir konaklama fırsatı sunmaktadır. Otel genelinde ücretsiz Wİ- Fİ mevcut olup klima, televizyon, telefon, kasa, saç kurutma makinası ve bornoz her odada standart olarak bulunmaktadır.

 

 

 Otel ücretlerimiz (BB ) oda+ kahvaltı şeklinde hazırlanmıştır.

15 kişi ve üzeri gruplarda %10 grup indirimi uygulanmaktadır.

Çukurova üniversitesi

1 km

İl merkezi

5 km

Havalimanı

7 km

Seyhan baraj gölü

 

1 km

Optimum avm

 

3 km

İş dünyasının merkezinde yer alan otelimiz, şehir içi kalabalığından uzak nezih bir ortamdadır. Otoban kavşağına yakın mesafede olup Organize Sanayi Bölgesine ve havalimanına kolay ulaşım sağlayacak konumdadır. İdeal konumda yer alan otelimiz Adana'nın cazibe noktalarına kısa sürüş mesafesindedir.

 

İş dünyasına ve akademik formasyona uygun toplantı salonumuzda misafirlerimize en ideal hizmeti sunmaktadır. Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Uygulama Oteli toplantı salonumuz  teknolojik ekipmanları ve ekibiyle istediğiniz hizmet ve kaliteyi sürekli yüksek seviyede sunmaktadır. Her türlü etkinlik ve özel günlerinizde size sunduğumuz ayrıcalıklı hizmetimizle istekleriniz memnuniyetle karşılanmaktadır.

Açık büfe kahvaltı ücretimiz 18 tl dir. (hafta sonu)    Kahvaltı saatleri      07:00-12:00

Otelimiz, konforlu, seçkin dizayn ve yüksek kalitede bir hizmeti sunmak için güler yüzlü seçkin personel kadrosuyla siz değerli misafirlerimizi beklemektedir.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.09.2016 - Güncelleme: 29.09.2022 22:31 - Görüntülenme: 6842
  Beğen | 15  kişi beğendi